/Duyurular
Duyurular 2017-05-08T15:38:26+00:00

2016-2017 BAHAR DÖNEMİNİ BİTİRİRKEN YAPMANIZ VE BİLMENİZ GEREKENLER

1. 14 Haziran 2017 tarihi itibariyle bahar yarıyılında yurt odasındaki konaklama süreniz sona ermektedir. 16 Haziran 2017 Cuma günü 16:30’a kadar odanızı boşaltmanız gerekmektedir.
  2. Yurttan çıkış tarihinizi 2-3 gün önceden resepsiyona mutlaka yazdırmalısınız.
  3. Çıkış yapacak öğrencilerimiz yaz okulu ve/veya 2017-2018 Güz Dönemi için gelecek olsa dahi, kitap ve kıyafetlerini, banyo malzemelerini, oda aksesuarlarını ve çekmecedeki eşyalarını kolileyerek veya bavula yerleştirerek toplamalıdır. Bırakmak istediğiniz yorgan vb. dahil tüm eşyalarınızı bavul odalarına yerleştirmeniz gerekecektir. Eşyaların karışmaması için depoya bıraktığınız kolilerin veya bavulların üzerine adınızı ve soyadınızı mutlaka yazmalısınız. ODALARDA HERHANGİ BİR EŞYA BIRAKILMAYACAKTIR. (Tek kişilik odalar dahil) Odaların yaz döneminde kullanımına ilişkin insiyatif YÖNETİME AİTTİR. Toplanmayan, üzerinde ismi yazmayan ve bavul odasına bırakılmayan eşyaların sorumluluğu yönetime ait değildir. Toplanmamış her eşya atılmak üzere kabul edilir ve atılır.
  4. 17 Haziran 2017 Cumartesi tarihi itibariyle tüm odaların kullanımı yurt müdürlüğünün tasarrufundadır.
  5. Odalarda mevcut olan tüm hasarlar 07 Haziran 2017 Çarşamba tarihi itibariyle tespit edilmeye başlanacaktır. Hasarlarla ilgili oda sahipleri ile görüşülür, mevcut hasarlara göre depozito ücretinden düşülmesi için gerekli işlemler başlatılır. (Tutanak tutularak hasar ücret tespiti çalışması ve yazışmaları başlatılır.)
  6. Yurda konaklama borcu olan öğrenciler sonraki döneme kayıt yaptıramazlar. Depozitosu iade edilemez.
  7. Çıkış işlemi yaparken;
  • İnternet kablosu,
  • Çamaşır sepeti (aldıysanız),
  • Yastık,(şahsınıza ait yastığınız varsa, diğer eşyalarınızla birlikte depoya teslim edilecektir)
  • Alez,

Tam ve sağlam olarak teslim edilmelidir. Hasar ve eksikler depozito kesintilerine neden olacaktır.

2017 YAZ OKULUNA KAYIT YAPTIRACAK ÖĞRENCİLERİN DİKKATİNE;

1. Yaz okuluna kayıt yaptırmayı planlayan öğrenciler tatile çıkmadan önce yaz okulu ile ilgili bilgilerini yurt memuruna bildirmeleri gerekmektedir. Yaz okuluna kayıt yaptıracak öğrenciler 19 Haziran 2017 Pazartesi gününe kadar birlikte kalmak istediği arkadaşı varsa dilekçe ile Yurt Yönetimine müracaat etmelidir. Kalacak öğrencilerin oda yerleşim planları mevcut öğrenci sayısına göre planlanacaktır.
  2. Yaz okulunda kalacak olan öğrenciler yurt web sayfasında belirtilen ücreti, belirtilen banka hesap numarasına yatırarak dekontu tarafımıza iletmelidir.
  3. Yaz okulunda oda ücretini taksitli yatıracak olan öğrencilerimiz ücretin yarısını peşin, kalanını 07 Ağustos 2017 Pazartesi mesai bitimine kadar ödeyeceklerdir.
  4. Depozito ücretin ve oda ücretin toplamını yatırıp dekontunu teslim eden öğrenciler odaya yerleştirilecektir. Ödenen ücretten öncelikle 630 TL depozito ücreti düşecek eksik ödeme varsa konaklama ücreti eksik ödenmiştir şeklinde işlem görecektir. Bankamatikten yapılan ödemelerde sorun yaşanmaması için hesap işletim ücreti kesintisine dikkat edilmelidir. Bu nedenle oda ücreti ve depozito ücretini birlikte yatırmanız daha uygundur.

İyi tatiller…

Yurt Müdürlüğü